Faciliteter

Sørvad Kultur & Idrætscenter

Sørvad Kultur & Idrætscenter er samlingspunktet i Sørvad. Centret danner rammen om rigtig mange aktiviteter for flere af foreningerne i Sørvad. Også dagplejen, sundhedsplejeske, skole og børnehave bruger centeret.

Indendørs finder du hal, gymnastiksal, legeland, fitness/spinning, festlokaler til alle formål med tilhørende køkken samt flere mødelokaler, som også har gode kursusfaciliteter. Desuden er der kiosk og et hyggeligt caféområde.

Udenfor er svømmebad, beachvolley bane, gårdhave med grillplads, petanque og skaterområde. Stadion har flere fodboldbaner og bruges også til kroket.

Se mere på www.sørvad.dk
 

Vinding Missionshus

Vinding Missionshus tilbyder flotte og moderne lokaler til mange formål. Der er både en lille og stor sal, stue og køkken. 
 
 

Sørvad Hjemmeværnsgård

Hjemmeværnsgården i Sørvad blev bygget i 1956, da hjemmeværnet i Vinding manglede lokaler til afholdelse af undervisning. På hjørnet af Stationsvej og Kirkevangen fik de stillet en grund til rådighed af kommunen og byggeriet kunne begynde. Hjemmeværnsgården blev bygget udelukkende ved frivillig arbejdskraft. I de første år blev Hjemmeværnsgården alene brugt af hjemmeværnet, men ved senere tilbygning af køkken og toilet, blev den også udlejet til private fester.

I 2010 blev Hjemmeværnsgården overtaget af Støtteforeningen Spejdervenner i Sørvad og efter større renoveringer / istandsættelser både inde og ude, fremstår Hjemmeværnsgården i dag topmoderne med en festsal med super akustik, lydanlæg og projektor samt nye borde og stole. Køkkenet er med alle de nødvendigheder, der ønskes. Toiletter er istandsat, så der i dag også er handicapvenligt toilet. Især forholdene for de gangbesværede blev husket, da de udvendige forhold skulle renoveres. Kørestolsbrugere har nu let og ubesværet adgang på ny belægning med nedkørsel.

Hjemmeværnsgården danner i dag ramme om mange forskellige arrangementer. Lokalerne lejes stadig ud til fester, men der afholdes også bankospil, julemarked, møder, danseundervisning og kaffearrangementer. For yderligere oplysninger, herunder leje af Hjemmeværnsgården, ring da til tlf. 61698479.
  

Sørvad Fitness

Sørvad Fitness er placeret i Sørvad Kultur Idrætscenter med dejlige lyse lokaler. Der er seperat lokale med spinningscykler, hvor der flere gange ugentlig tilbydes holdtræning med dygtige og uddannede spinning instruktører. I motionsrummet er der bl.a. holdtilbud om rygtræning.

Se mere på www.soervadfitness.dk
 

Sørvad Svømmebad

Byens friluftsbad, som åbner fra sidst i maj til sidst i august. Der er to bassiner; et børnebassin og et stort bassin, begge opvarmet til 26-28 grader.
 
Lille vandrutchebane og flere legeredskaber. Svømmebælter, vinger, borde, stole og solvogne er til fri afbenyttelse og du finder også flere hyggekroge, som bl.a. et grønt areal med trampolin samt beachvolley.
 
Se mere på www.sørvad.dk 
 

Sørvad Fodboldgolf

Lidt uden for Sørvad og nabo til Præstbjerg Naturcenter ligger Sørvad Fodboldgolf – en attraktion, som mange hvert år vælger at aflægge et besøg. Her har man mulighed for at spille det spil, som er en blanding af fodbold, golf og minigolf og som alle kan deltage i – uanset alder.

Et spil fodboldgolf på 18 huller tager typisk 1-2 timer og både før og efter spillet, er man velkommen til at nyde medbragt mad og drikke i de flotte indendørs- eller udendørs faciliteter. Der er også flere andre aktiviteter som fx. de populære Bumper Balls.
 
Mulighed for at leje festlokaler.

 

Mangler der noget?

Har du input, rettelser eller har du andet på hjertet, så tøv ikke med at skrive til webmaster maibritjuhl@hotmail.com - du kan også sende en sms til 51213261.
Vinding Borgerforening - 7550 Sørvad - Herning Kommune