Sørvad Plejecenter

Sørvad Plejecenter er opført i 1968 og ombygget i 1999/2000. Der er nu 18 plejeboliger og 2 aflastningsboliger.

I tilknytning til plejecentret ligger der 5 ældreboliger, som får hjælp fra hjemmeplejen. I huset er der også en boenhed for fysik-psykisk udviklingshæmmede. Denne afdeling hører under Handicap og Psykiatrien.

Vi har et meget tæt samarbejde med lokalsamfundet. Vi har også et meget tæt samarbejde med pårørende og ikke mindst vores vennekreds.

Vi er stolte og glade for vores plejecenter. Det er et hjem, hvor beboernes trivsel er det vigtigste. Et hjem, hvor pårørende, venner og frivillige kan lide at komme.

Vi har dygtige medarbejdere, som gør en stor indsats for at den enkelte beboer får en hverdag fuld af indhold. Vi har medarbejdere, som ønsker at lære og udvikle sig.

Vi betragter os som et åbent plejecenter. Der er gæstfrihed og godt humør. Alle er hjertelig velkomne. 
 
Vennekreds
Sørvad Plejecenters Vennekreds er oprettet i 1991. Formålet med foreningen er at skabe kontakt og være til hjælp for hjemmets beboere, pårørende og personale, ligeledes at arrangere fester, udflugter, bankospil m.m. Overskuddet kommer plejehjemsbeboerne til gode.
 
   

Mangler der noget?

Har du input, rettelser eller har du andet på hjertet, så tøv ikke med at skrive til webmaster maibritjuhl@hotmail.com - du kan også sende en sms til 51213261.
Vinding Borgerforening - 7550 Sørvad - Herning Kommune