Fiskehuset

Fiskehuset ligger i det område, vi kalder Sørvad Ådal og er det sidste, der er tilbage af det dambrug, der omkring år 2000 blev nedlagt. Omkring samme tidspunkt blev de to søer lavet under et kommunalt genoprettelsesprojekt. Det lille hus, der tidligere havde været anvendt som foder- og mandskabshus m.v., blev ligeledes renoveret og omdøbt til Æ Fiskehus. Renoveringen blev udført af en lille forening kaldet Fiskehusets Venner, som hører under Vinding Borgerforening.

Fiskehuset og området omkring Fiskehuset bliver flittigt brugt af bl.a. dagplejemødre, børnehave, SFO, løbeklubben m.v. Byens årlige børnefiskedag afholdes også ved Fiskehuset.

Fiskehusets Venner

Fiskehusets Venner er en lille støtteforening, der hjælper med og sørger for forefaldende arbejde og vedligeholdelse af Fiskehuset. Man kan støtte Fiskehusets Venner og dermed Fiskehuset med et medlemskab af Fiskehusets Venner. Dette koster kr. 50,- årligt. Betaling kan ske til Fiskehusets konto i Nordea, reg. nr. 9624 konto nr. 4386309170 eller ved henvendelse til kasserer Viggo Jensen, tlf. 2349 5258 

VEDTÆGTER - Klik her for at åbne PDF

GENERALFORSAMLING 2023 - Klik her for at åbne PDF

 
 
  

Mangler der noget?

Har du input, rettelser eller har du andet på hjertet, så tøv ikke med at skrive til webmaster maibritjuhl@hotmail.com - du kan også sende en sms til 51213261.
Vinding Borgerforening - 7550 Sørvad - Herning Kommune